cabecera ski-inline-cat
Que es l'Inline Alpine ski

 

 

L’Eslàlom en línia o de carrer és una barreja d'esquí (eslàlom Sl i Gs) i patinatge en línia. Un carrer pavimentat amb una pendent entre el 8% i el 20% marcat amb pals d'Eslàlom especials.

La tècnica d'Eslàlom en línia és gairebé idèntica a la tècnica d'esquí alpí. Els moviments bàsics com inclinació / flexió, la flexió / extensió i orientació / rotació en la tècnica de l'In-line Alpine és igual a la de l'esquí alpí sobre neu.

El contacte de les portes és la mateixa que a la neu. Aquesta pràctica ha de ser a l'estiu el treball d'adaptació i pràctica de l'estabilització de la part superior del cos i de tornada a al hivern, tothom ha deixat de tenir por als pals.

 

La conducció del viratge sobre asfalt amb rodes és més predictible que amb els esquís a la neu. Sempre les mateixes condicions a la sortida per a tots els corredors. Enfocar la línia és més fàcil ja que el pendent és menor que en neu. Amb diferents rodes, ens adaptem a les diferents condicions de pista (humida, seca, fina, freda, calenta, etc).


Qui es va dur el circuit Suís de In-line 2004?
Lara Gut, Denise Feierabend, Repte Schmidiger. Us sonen aquests noms?

SCB com a especialista en entrenaments d'esquí en sec, ha estat nomenada pel World Inline Alpine Commitee juntament amb els 17 països ja membres, com a seu i braç oficial a Espanya per al desenvolupament d'aquest esport en totes les seves facetes com són la formació d'entrenadors , entrenaments per a esquiadors, curses, punts, rànquing nacional i internacional, etc.

Tots aquells interessats en la promoció i docència d'aquest interessant esport d'alta transferència per al esquí alpí, podeu posar-vos en contacte amb Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la " i demanar informació sobre cursos i aprenentatge.

Salutacions,


SCB In-line Alpine Ski Commitee of Spain


"La neu s'ha acabat i a SCB arrenca la temporada 2012-2013 visca l'In-line Alpine! "

.....

inline1

inline2

Lara Gut (2004)

 

peu-linia

peu-logo intrainers

Ski Cycling Barcelona C/ Pedró de la Creu nº 3 Barcelona

Tel: 93 007 26 37 Mov:636 651 625    email: skibcn @ skibcn.com

Logoclubpetit

samsistemas